Klantenservice
0
Sluiten
    Fo Nutrition - Dinsdag 16 Juli 2024

    Gezonde eiwitrijke bananenpannenkoekjes met havermout - Recept

    Ontdek dit eenvoudige en gezonde recept voor bananenpannenkoekjes met havermout en vanille-eiwitpoeder. Ideaal voor een eiwitrijke lunch of snack. Probeer het met onze low calorie pindakaas!

    Ingrediënten:

    Bereidingswijze bananenpannekoekjes:

    Begin door de banaan in stukjes te snijden en deze in een blender te doen. Voeg vervolgens de eieren toe, gevolgd door een schep vanille-eiwitpoeder. Dit poeder geeft niet alleen een heerlijke smaak, maar verhoogt ook het eiwitgehalte van je maaltijd. Voeg daarna het bakpoeder en de havermout toe. Blend het geheel tot een glad beslag.

    Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg een klein beetje olie of boter toe om te voorkomen dat de pannenkoekjes aan de pan blijven plakken. Giet een klein beetje beslag in de pan om kleine pannenkoekjes te vormen. Bak ze ongeveer 2-3 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn.

    Voor een extra smaakvolle ervaring, kun je de pannenkoekjes serveren met een lepel low calorie pindakaas. Dit voegt een rijke, nootachtige smaak toe zonder al te veel extra calorieën.

    Voordelen van een gezonde snack/lunch:

    Het kiezen van gezonde, eiwitrijke snacks zoals deze bananenpannenkoekjes biedt tal van voordelen. Ze helpen je langer verzadigd te blijven, ondersteunen spierherstel na een workout, en zijn perfect voor mensen die hun calorie-inname willen beheersen zonder smaak op te offeren. Bovendien bevatten deze pannenkoekjes havermout, dat rijk is aan vezels en kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

    Wat maakt deze pannekoekjes zo lekker?

    Deze pannenkoekjes zijn heerlijk zacht en hebben een natuurlijke zoetheid dankzij de banaan. De toevoeging van vanille-eiwitpoeder geeft een extra boost aan de smaak, terwijl de havermout een mooie textuur biedt. De optionele topping met low calorie pindakaas maakt het helemaal af, door een heerlijke, romige laag toe te voegen die perfect in balans is met de lichte en luchtige pannenkoekjes.

    Dit recept is niet alleen lekker, maar ook voedzaam, en kan makkelijk aangepast worden naar jouw smaak, bijvoorbeeld door te kiezen voor chocolade-eiwitpoeder in plaats van vanille.

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »