Klantenservice
0
Sluiten
    FO Nutrition - Maandag 2 September 2024

    Recept: Eiwitrijk bananenbrood met havermeel

    Bak een heerlijk eiwitrijk bananenbrood met havermeel en vanille-eiwitpoeder. Perfect als gezonde snack of ontbijt. Gebruik Whey Protein Concentrate voor een extra eiwitboost!

    Ingrediënten eiwitrijk bananenbrood:

    Bereidingswijze:

    Verwarm de oven voor op 175°C en vet een broodvorm in of bekleed deze met bakpapier. Prak de rijpe bananen in een grote kom tot ze een gladde massa vormen. Voeg de eieren toe en meng goed door elkaar.

    Voeg vervolgens de schep vanille-eiwitpoeder toe en roer het geheel goed door. Voeg het havermeel en de theelepel bakpoeder toe en meng totdat alles goed gecombineerd is tot een egaal beslag.

    Giet het beslag in de voorbereide broodvorm en strijk de bovenkant glad. Bak het bananenbrood in de voorverwarmde oven gedurende 45-50 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt wanneer je deze in het midden steekt. Laat het bananenbrood afkoelen voordat je het uit de vorm haalt en in plakken snijdt.

    Voordelen van bananenbrood:

    Dit eiwitrijke bananenbrood is de perfecte gezonde snack of ontbijtoptie. Door het gebruik van Whey Protein Concentrate en havermeel is het niet alleen rijk aan eiwitten, maar ook aan vezels, wat bijdraagt aan een verzadigd gevoel en een stabiele bloedsuikerspiegel. Het bananenbrood is vrij van geraffineerde suikers en maakt gebruik van de natuurlijke zoetheid van rijpe bananen, wat het een verantwoorde keuze maakt voor iedereen die gezond wil eten zonder concessies te doen aan smaak.

    Wat maakt dit bananenbrood zo lekker?

    De combinatie van rijpe bananen en vanille-eiwitpoeder geeft dit bananenbrood een heerlijke zoete en volle smaak. De havermeel zorgt voor een mooie, stevige textuur terwijl het bakpoeder het brood licht en luchtig maakt. Dit bananenbrood is perfect om van te genieten bij het ontbijt, als tussendoortje, of na een workout voor een voedzame eiwitboost. Bovendien kun je experimenteren met andere smaken eiwitpoeder, zoals aardbei of banaan, om het naar jouw smaak aan te passen.

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »