Klantenservice
0
Sluiten
    FO Nutrition - Donderdag 29 Augustus 2024

    Recept: Eiwitrijke chocolade brownies met amandelmeel – Gezond tussendoortje

    Probeer deze eiwitrijke chocolade brownies met amandelmeel en Griekse yoghurt. Gemaakt met Whey Delicious eiwitpoeder voor een gezonde snack die toch heerlijk smaakt!

    Ingrediënten protein chocolade brownies:

    Bereidingswijze:

    Verwarm de oven voor op 175°C en vet een bakvorm in of bekleed deze met bakpapier. Begin met het mengen van het amandelmeel, het chocolade-eiwitpoeder 'Whey Delicious' en het cacaopoeder in een grote kom. Zorg ervoor dat alle droge ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn.

    In een aparte kom, klop de eieren los en voeg de Griekse yoghurt en ahornsiroop toe. Meng dit goed tot een glad mengsel. Voeg vervolgens het natte mengsel toe aan de droge ingrediënten en roer totdat alles goed gecombineerd is. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en strijk de bovenkant glad.

    Bak de brownies in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of totdat een tandenstoker die je in het midden steekt er schoon uitkomt. Laat de brownies afkoelen voordat je ze in stukken snijdt en serveert.

    Voordelen van gezonde brownies:

    Deze eiwitrijke chocolade brownies zijn een perfecte traktatie voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft maar toch wil genieten van iets lekkers. Door het gebruik van amandelmeel en Whey Delicious eiwitpoeder, zijn deze brownies niet alleen rijk aan eiwitten, maar ook glutenvrij. De Griekse yoghurt voegt een extra romige textuur toe, terwijl de ahornsiroop zorgt voor een natuurlijke zoetheid zonder geraffineerde suikers.

    Wat maakt deze brownies zo lekker?

    De combinatie van amandelmeel en chocolade-eiwitpoeder 'Whey Delicious' geeft deze brownies een rijke, chocoladeachtige smaak die je gewoon moet proberen. De cacaopoeder voegt een diepe, intense chocoladesmaak toe, terwijl de Griekse yoghurt zorgt voor een zachte en vochtige textuur. De ahornsiroop balanceert de smaken perfect, waardoor deze brownies zowel gezond als onweerstaanbaar zijn. Ze zijn perfect als snack, dessert of zelfs als post-workout treat!

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »