Klantenservice
0
Sluiten
    FO Nutrition - Woensdag 14 Augustus 2024

    Recept: Eiwitrijke havermout met kaneel en honing – Een gezonde ontbijtvariant

    Start je dag gezond met deze eiwitrijke havermout. Gemaakt met Whey Delicious eiwitpoeder en afgewerkt met een heerlijke light fruit spread.

    Ingrediënten:

    • 1 kopje havermout
    • 1 kopje melk
    • 1 schep Whey Delicious eiwitpoeder (kies uit chocolade, appeltaart, of salted caramel)
    • 1 theelepel kaneel
    • Honing naar smaak
    • Optioneel: light fruit spread (aardbei, abrikoos, bosvruchten, framboos, sinaasappel)

    Bereidingswijze eiwitrijke havermout:

    Begin met het koken van 1 kopje havermout in 1 kopje melk op een middelhoog vuur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de havermout aan de pan blijft kleven. Zodra de havermout gaar is en een romige textuur heeft, haal je de pan van het vuur. Voeg een schep Whey Delicious eiwitpoeder toe in de smaak van jouw keuze (chocolade, appeltaart, of salted caramel) en roer dit goed door de havermout. Meng er vervolgens 1 theelepel kaneel doorheen voor een warme, kruidige smaak. Voeg honing toe naar smaak om de havermout extra te zoeten.

    Voor een frisse en fruitige twist kun je je havermout afmaken met een laagje light fruit spread in de smaak die jij lekker vindt, zoals aardbei, abrikoos, bosvruchten, framboos of sinaasappel.

    Voordelen van een gezonde ontbijtoptie:

    Deze eiwitrijke havermout is de perfecte manier om je dag goed te beginnen. Havermout is rijk aan vezels, wat helpt bij een gezonde spijsvertering en je energie gedurende de ochtend stabiel houdt. Door het toe te voegen van Whey Delicious eiwitpoeder krijg je een extra eiwitboost, wat ideaal is voor spierherstel en langdurige verzadiging. De honing en kaneel zorgen niet alleen voor een heerlijke smaak, maar voegen ook antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen toe aan je ontbijt.

    Wat maakt deze havermout zo lekker?

    Deze havermout is heerlijk romig en smaakvol, met een subtiele zoetheid van de honing en een warme, kruidige toets van kaneel. Het gebruik van Whey Delicious eiwitpoeder in smaken zoals chocolade, appeltaart of salted caramel, geeft de havermout een rijke, decadente smaak zonder extra calorieën toe te voegen. De optionele topping met een light fruit spread voegt een frisse en fruitige dimensie toe, waardoor dit gerecht zowel gezond als verrukkelijk is. Dit recept is niet alleen voedzaam, maar ook een echte traktatie om van te genieten.

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »